Podívejte, koho jsme viděli nacpávat se burgerem! Jak může mít tak dobrou postavu?

Většina z nás není dokonale spokojena se svojí postavou a neustále se trápíme různými dietami. Nemusí to tak prý být! Do Regal Burgeru chodí jíst i slovenské fitnesky jako Terezie Pallová (20), na Instagramu známá jako teri.pallova.

„Sportuji dlouhodobě, a proto si můžu dovolit jíst, co chci. Baby se obvykle omezují kvůli kráse, mě však pohyb baví a cítím se díky němu dobře i mentálně, i fyzicky. Spokojená žena je přece nejkrásnější žena!” reaguje Tereza.

V něčem má slovenská krasavice, původem z Trstené, určitě pravdu. Kolikrát se vám přece už podařilo zhubnout a pak se ztracená kila vrátila? Obvykle se totiž časem vracíme k obyklému způsobu života a to je prý problém.

„Ne každá žena má ráda sport a při hubnutí se často holky nutí chodit do posilovny, i když jim je přirozenější chodit se psem do parku a mohli by raději běhat. Pro mě je nejdůležitější samotný pohyb a vnímání vlastního těla. Nemusím si počítat kalorie, kilometry ani počet zdvihů. Hýbu se zkrátka tak, aby mě to bavilo teď a také za 20 let”.

Front view of young romantic boyfriend offering her girlfriend a tasty snack while being on the kitchen.

Zkuste si proto už dnes dopřát delší procházku na místo, kde to máte rády, jděte se vyventilovat na plovárnu, nebo vytancovat na skupinovou lekci. Šťavnatý burger, nebo kaloricky vyvážené čerstvé poké si pak dejte za odměnu v Regal burgeru. Nepočítejte kalorie, buďte šťastná a spokojená!

Exit mobile version