Investovat do nového, lepšího a padnoucího sedla pro jízdní kolo se vyplatí

Jestliže si koupíme jízdní kolo v obchodě, nezřídka se stává, že nám sedlo nebude zcela vyhovovat. Pokud si však nevyzkoušíte jiné, možná ani nebudete mít pocit, že to, které používáte, není „to pravé ořechové“ právě pro vás. Zkušení jezdci ale vědí, že sedět a jezdit na správném sedle, je pro pohodlnou i výkonnostně co nejlepší jízdu velmi důležité. Bohatý výběr sedel a sedlovek najdete na bikero.cz.

Kvalitní sedla za skvělé ceny

U nás si můžete koupit kvalitní zboží na bikero.cz. Najdete zde např. sedla a sedlovky ALL-WINGS. Správně zvolené sedlo vám nikdy nezpůsobí odřeniny nebo bolest v intimních partiích. Pokud se vám toto děje, teď už víte, že potřebujete změnu. Vyplatí se rozhodně vložit peníze do nejlepších modelů od ověřených výrobců na trhu. Budete spokojeni po stránce komfortu, odolnosti, kvality i lepších výkonů a počtu ujetých kilometrů.

Sedla ALL-WIHGS jsou dokonale anatomicky tvarovaná, polstrovaná na podstatných kontaktních místech. Postrádají středovou část a mají výrazné křídlo, které vám zajistí skvělé pohodlí i stabilitu. 

Obvykle mají sedla výřez, který sníží tlak na oblast genitálií. Je také důležité vybrat pánské nebo dámské provedení, ale k dostání jsou i sedla pro obě pohlaví. Abyste si i online mohli sedlo vybrat tak, aby vám pasovalo, jsou ta na bikero.cz přehledně popsaná. Vybírejte sedlo i s ohledem na to, jak rádi jezdíte. Agresivně? Rychle? Nebo spíše pohodově a klidně? 

Kromě značky ALL-WINGS zde najdete i modely od SELLE SAN MARCO, FORCE, ERGON a jiných. Nechybí ani sedla pro děti, stejně jako mnohá kvalitní dětská kola, např. dětská kola WOOM

Stejně tak zde nakoupíte sedlovky a příslušenství. Sedlovky jsou zpravidla klasické hliníkové, nebo teleskopické či třeba karbonové. Pro montáž si u bikero.cz koupíte i sedlové objímky a potahy na sedla, aby se vám sedlo nepoškodilo a zajistili jste mu delší životnost. 

Více z nabídky najdete na bikero.cz.

Exit mobile version